Pasca poloneza - Retete Culinare

Pasca poloneza


Pentru blat iti trebuie:
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar lapte
  • 10 g praf de copt sau bicarbonat
  • 2 linguri cacao
  • 100 g margarina
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
Pentru crema iti trebuie:
  • 1/2 kg branza de vaci
  • 1/2 pahar faina
  • 2 oua
  • 1 pahar zahar
  • 100 g margarina
  • 100 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • sare.
Pentru glazura iti trebuie:
  • 3 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura margarina.
Pregatesti blatul asa:
  1. Freci margarina cu zaharul si oul pana obtii o crema.
  2. Adaugi faina si laptele concomitent, cate un pic.
  3. Apoi incorporezi cacaoa, esenta de vanilie, praful de copt si praful de sare (compozitia e ca la chec).
Pregatesti crema asa:
  1. Freci branza cu galbenusurile si cu zaharul, pui faina, margarina pentru creme, aromele, iar la urma albusurile batute spuma.
  2. Din aluatul de blat torni intr-o tava rotunda de pasca (mai inalta), tapetata cu hartie pergament, 3/4 din compozitie si o dai la cuptor timp de 5-7 minute.
  3. Apoi pui crema, dupa care restul de aluat de blat, deasupra.
  4. Coci pasca la foc potrivit.
Pregatesti glazura asa:
  1. Amesteci totul si pui la fiert intr-o cratita, apoi torni glazura, fierbinte, peste pasca.
  2. Servesti dupa ce se raceste.
Pasca poloneza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca poloneza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


4 Raspunsuri la "Pasca poloneza" Pasca poloneza - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
cris Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
arata bn cred ca o sa o fac si eu de Paste sper sa-mi iasa si buna.... voi vedea!!!!

 
ionela Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
e foarte buna am facut si eu

 
Daniel Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
Specialitatile poloneze sunt foarte gustoase !

 
claudia Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
Mamei ii place foarte mult si cum este preparata si aspectul, iar mie...imi surade ideea:*Paste Fericit tuturor!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.