Frigarui de miel - Retete Culinare

Frigarui de miel


Iti trebuie:
  • 300 g carne de miel
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 3 fire de patrunjel verde
  • 1 lingurita de condimente pentru friptura de miel si pastrama
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa rosie
  • chilii sau boia iute
Pentru sosul tzatziki iti trebuie:
  • 1 castravete crud
  • 4-5 linguri de iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • sare.
Pregatesti asa:  
  1. Tai carnea cubulete, o presari cu 1 lingurita de condimente pentru friptura de miel si pastrama, apoi o stropesti cu sucul de lamaie si cu ulei.
  2. Pui suplimentar chilii sau boia, daca iti place mai picant si patrunjelul verde tocat.
  3. Amesteci carnea bine, sa se acopere cu marinata formata, invelesti vasul cu folie si il dai la rece cateva ore.
  4. Tai legumele patrate, iar tepusele pentru frigarui, daca sunt din lemn, le pui in apa la inmuiat, sa nu se arda la copt.
  5. Pui pe tepuse, alternativ, bucati de carne si de legume.
  6. Le frigi pe gratarul cuptorului, pe fiecare parte cate 15 minute.
Pregatesti tzatziki asa:
  1. Razi castravetele, il storci si il amesteci cu iaurtul, usturoiul, mararul tocat si sare dupa gust.
  2. Servesti frigaruile cu sosul tzatziki.
Frigarui de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.