Bors de oaie cu tarhon - Retete Culinare

Bors de oaie cu tarhon


Iti trebuie:
  • 1,5 kg carne de oaie ( cu os )
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura tarhon verde
  • 2 linguri orez
  • 5 lingurite bors cu verdeturi
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea bucati, o speli si o lasi la scurs, dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei, pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.
  2. Din cand in cand stropesti carnea cu otet, torni apoi peste carne 4 l de apa si o lasi sa fiarba la foc potrivit.
  3. Dupa 15 minute pui orezul si zarzavatul taiat cubulete.
  4. Lasi totul la foc pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse.
  5. Adaugi cele 5 lingurite cu bors.
  6. Lasi sa mai dea cateva clocote, opresti focul si adaugi tarhonul tocat fin.
Portii: 10 portii
Pregatire: 130 minute

Bors de oaie cu tarhon

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de oaie cu tarhon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de oaie cu tarhon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.