Friptura de miel la tava - Retete Culinare

Friptura de miel la tava


Iti trebuie:
  • 2 kg carne de miel
  • 200 g slanina afumata
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 ceasca supa din concentrat de legume
  • 1/2 lamaie
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceasca ulei
  • 2 lingurite de condimente pentru Friptura de Miel si Pastrama
  • cateva boabe de piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti si pisezi usturoiul.
  2. Speli carnea, o asezi intr-un vas si o freci bine cu zeama de lamaie, cu usturoi pisat si cu cimbru.
  3. Peste carne pui felii subtiri de slanina afumata.
  4. Torni in vas uleiul si supa si pui 2 lingurite de condimente pentru Friptura de Miel si Pastrama.
  5. Pui si cateva boabe de piper.
  6. Dai vasul la cuptor la foc iute.
  7. Dupa 1 ora pui vinul.
  8. Cand friptura este rumenita, iei slanina, tai friptura felii si o pui pe un platou.
Friptura de miel la tava

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de miel la tava "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Friptura de miel la tava" Friptura de miel la tava - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dana71 Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste Fara nota
delicios




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.