Pulpa de porc cu legume - Retete Culinare

Pulpa de porc cu legume


Iti trebuie:
  • 1 kg de pulpa de porc
  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel verde
  • tarhon
  • usturoi verde
  • 100 ml ulei
  • 3 lingurite vegeta
Pregatesti asa:
  1. Condimentezi carnea cu 2 lingurite de vegeta, putin tarhon, 3 catei de usturoi pisat si o asezi intr-o tava cu 50 ml de ulei.
  2. Dai tava la cuptor pentru circa 10 minute.
  3. Intre timp, cureti legumele, le speli si le tai astfel: morcovii in bastonase potrivite, ceapa si ardeiul fideluta, iar conopida o desfaci in buchetele.
  4. Asezi toate legumele in jurul fripturii, condimentezi cu 1 lingurita vegeta si adaugi vinul si putina apa.
  5. Dai totul la cuptor, iar cand este gata, presari tarhon si patrunjel verde, tocat marunt.
Pulpa de porc cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de porc cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.