Bors cu carne de oaie - Retete Culinare

Bors cu carne de oaie


Iti trebuie:
  • 1,6 kg carne de oaie
  • 1/2 l bors
  • 3 linguri de orez
  • 2-3 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura verdeata (leustean)
  • 2-3 linguri otet de mere
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Alegi carne cu oase (gat, coada, picioare) pe care o tai in bucati.
  2. Speli apoi carnea si o lasi la scurs.
  3. Pui carnea intr-o cratita cu ulei, o stropesti cu otet de mere, presari piper si sare si o rumenesti putin, intorcand-o pe ambele parti.
  4. Adaugi apa (2,5 - 3 I) si fierbi carnea la foc potrivit.
  5. Cureti legumele, le speli si le tai cubulete, apoi le adaugi in cratita impreuna cu orezul (cand carnea este la jumatatea duratei de fierbere).
  6. Fierbi borsul separat si il torni in oala cu carne cu cateva minute inainte de a opri focul.
  7. Potrivesti de sare si de piper si adaugi verdeata taiata marunt.





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu carne de oaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu carne de oaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.