Cotlete de miel in iaurt - Retete Culinare

Cotlete de miel in iaurt


Iti trebuie:
  • 500 g coaste si 500 g pulpa de miel
  • 400 g iaurt
  • 1 lingurita de malai
  • 4 catei de usturoi
  • sucul de la 2 lamai
  • 2 linguri ulei de masline
  • nucsoara
  • ghimbir
  • coriandru
  • 1 lingurita de nuca de cocos.
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti sosul marinat din toate ingredientele, mai putin nuca de cocos si carnea.
  2. Aceasta din urma o cureti, o portionezi si apoi o asezi intr-o tava.
  3. Acoperi carnea cu sosul pregatit si o lasi asa la rece pana a doua zi, cand o pregatesti la gratar.
  4. Va rezulta o carne foarte frageda si, in plus, carnea nu va avea gust de miel.
  5. Pui sosul marinat la fiert circa 15 minute, apoi adaugi nuca de cocos si mai lasi sa dea cateva clocote.
  6. Pui sosul intr-o sosiera si fiecare isi va pune peste friptura cat doreste.
  7. Poti servi carnea de miel cu garnitura de cuscus sau cu orez cu legume si castraveti murati.
Cotlete de miel in iaurt

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlete de miel in iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlete de miel in iaurt - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.