Pulpa de berbec marinata - Retete Culinare

Pulpa de berbec marinata


Iti trebuie:
  • 2 kg pulpa de berbec
  • 50 g slanina
  • 1 lingura de untura.
Pentru marinata iti trebuie:
  • 1/2 l vin
  • 1/4 l otet
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/4 telina
  • 1 fir de cimbru
  • 1 frunza de dafin
  • 10 boabe de piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Alegi o pulpa de berbec (de obicei alegi carnea de berbec tanara care nu miroase) si cureti pulpa de pielite si de grasime, care au un gust neplacut.
  2. Cureti carnea cu 1 ora inainte de a o gati si apoi o impanezi cu slanina.
Pregatesti marinata asa:
  1. Fierbi vinul cu otetul, in care adaugi morcovul, 1 ceapa si telina, toate taiate felii.
  2. Apoi pui un fir de cimbru, patrunjel, frunza de dafin, sare dupa gust si boabe de piper.
  3. Asezi pulpa intr-o tava mare, torni deasupra marinata putin racorita, acoperi si o pui intr-un loc racoros.
  4. Intorci pulpa cel putin o data pe zi si o tii la rece timp de 2 zile.
  5. Inainte de a fi pusa la fript, scurgi bine carnea de marinata si o dai la cuptor.
  6. Din cand in cand ungi carnea cu untura, iar cand este gata, o poti servi cu garnitura de fasole boabe sau simpla.
Pulpa de berbec marinata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de berbec marinata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pulpa de berbec marinata" Pulpa de berbec marinata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
aura Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
Se poate tine carnea in marinata , nu neaparat in tava, ci intr-o punga de plastic pentru congelator, carnea ramine acoperita tot timpul si nu se evapora nici o aroma din marinata.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.