Tocanita de miel cu tarhon verde - Retete Culinare

Tocanita de miel cu tarhon verde


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel, proaspata si fara os
  • un pumn de tarhon verde
  • 2 cepe mari albe
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • boia dulce
  • piper
  • ulei
  • apa
  • faina dupa gust
  • 250 g smantana.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea de miel, o tai in cuburi mari si o pui intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare.
  2. Tai cepele marunt, pui condimentele, dupa gust, sare, ulei, boia dulce, piper, dupa ce au fiert toate celelalte.
  3. Tai si patrunjelul verde si amesteci bine totul si faci o plamadeala din 2 linguri de faina, ulei si smantana.
  4. Torni amestecul peste tocanita, mai lasi sa fiarba cateva minute sa se inabuse bine.
  5. Servesti apoi tocanita calda cu mamaliguta sau paine, cu muraturi sau salate crude.
  6. Decorezi cu frunzulite de tarhon verde si frunzulite de patrunjel verde.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de miel cu tarhon verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de miel cu tarhon verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.