Pulpa de miel umpluta cu ficat - Retete Culinare

Pulpa de miel umpluta cu ficat


Iti trebuie:
  • 1,500 kg pulpa de miel
  • 500 g ficat de pasare si de miel
  • 1-2 legaturi de ceapa
  • 1-2 legaturi de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • rozmarin
  • sare
  • piper alb si negru
  • 200 ml vin dulce
  • 3-4 linguri dulceata de cirese amare
  • 1-2 linguri ulei.
Pregatesti asa:
  1. Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta.
  2. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin.
  3. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei.
  4. Infasori carnea si o dai 1 ora la rece.
  5. Intre timp, speli ficatul si il pui, la fiert in apa clocotita.
  6. Tai ficatul racit cubulete.
  7. Speli verdeata, ceapa si usturoiul, le toci marunt si le amesteci cu ficatul, ouale, untul, sarea si piperul.
  8. Cu pasta obtinuta umpli pulpa de miel.
  9. Infasori bine ca sa nu se desfaca sau legi pulpa cu ata.
  10. Deasupra pui boabe din dulceata de cirese amare si o dai la cuptor.
  11. Stropesti din cand in cand carnea cu sosul din tava si cu vin.
  12. Servesti carnea cu salata verde.
Pulpa de miel umpluta cu ficat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de miel umpluta cu ficat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de miel umpluta cu ficat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.