Drob de miel - Retete Culinare

Drob de miel


Iti trebuie:
  • 1,5 kg organe si prapure de miel
  • 4 cepe medii
  • 6 legaturi ceapa verde (circa 300 g)
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua
  • 8 linguri ulei
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Speli maruntaiele de miel si prapurele, iar acesta din urma il tii le rece timp de 30-40 de minute.
  2. Cureti ceapa si verdeturile, le speli si le tai marunt.
  3. Pui maruntaiele la fiert in apa clocotita cu sare, indepartand spuma.
  4. Lasi sa se raceasca si toci maruntaiele bucati, apoi le inabusi impreuna cu ceapa, in 4 linguri de ulei.
  5. Cand s-au racit, toci toata compozitia in masina de tocat si o amesteci cu ouale batute, cu putina sare, piper si verdeata tocata fin.
  6. Cu aceasta compozitie umpli prapurele, il impaturesti si il asezi in tava cu restul de ulei.
  7. Apoi il frigi in cuptor la temperatura moderata, circa 25 de minute.
  8. Il lasi sa se mai raceasca, il portionezi si il servesti cald sau rece, simplu sau cu diferite garnituri sau salata verde.
Drob de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.