Drob de miel cu halva - Retete Culinare

Drob de miel cu halva


Iti trebuie:
  • 500 g ficat
  • 500 g inima
  • 5 oua
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 legatura de morcovi
  • 1-2 linguri smantana
  • 2 felii de paine
  • 1 ceasca de lapte
  • sare
  • piper
  • 300 g de halva simpla (fara alune).
Pregatesti asa:
  1. Speli maruntaiele bine si le pui la fiert in apa cu sare.
  2. Separat, fierbi 3 oua pentru 10 minute ca sa-ti iasa tari.
  3. Inmoi feliile de paine in lapte, apoi le scurgi bine, iar separat cureti si speli verdeata.
  4. Dupa ce au fiert bine si s-au racit maruntaiele, le scurgi si le treci prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate, ceapa verde, mararul, patrunjelul si halvaua.
  5. Separi apoi galbenusurile de albusurile celor 2 oua crude care ti-au mai ramas si bati albusurile spuma.
  6. Adaugi in compozitie galbenusurile, smantana, apoi albusurile.
  7. Potrivesti gustul de sare si piper si amesteci.
  8. Ungi o tava de chec cu ulei, o tapetezi cu pesmet si rastorni jumatate din compozitie.
  9. Cureti cele 3 oua fierte tari, le pui de-a lungul in compozitie, pe mijlocul drobului, apoi pui restul amestecului si netezesti cu 1 lingura.
  10. Dai drobul la cuptor pentru 45 de minute.
  11. Scoti drobul din tava doar dupa ce s-a racit.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de miel cu halva "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de miel cu halva - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.