Pasca cu branza dulce - Retete Culinare

Pasca cu branza dulce


Iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 70 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • 30 g drojdie
  • coaja de la lamaie si portocala
  • 2 oua.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 kg branza de vaci
  • 3 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 4-5 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g stafide
  • 2-3 pliculete zahar vanilat
  • sare
  • coaja de portocala si de lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol pui faina, adaugi maiaua pregatita din drojdie, lapte si putin zahar.
  2. Amesteci bine maiaua cu faina si pui ouale si toate ingredientele.
  3. Lasi sa creasca.
  4. Intre timp, in alt bol, amesteci branza, smantana, zaharul, sarea, faina, coaja de portocala si de lamaie, ouale si sarea.
  5. La sfarsit, adaugi stafidele.
  6. Din aluat intinzi 2 foi.
  7. Prima foaie o asezi intr-o tava rotunda, unsa cu unt si torni compozitia de branza si o acoperi cu a doua foaie.
  8. Dai la cuptor, la o temperatura potrivita.
  9. Dupa ce s-a copt, lasi pasca la racit cateva ore si apoi o pudrezi cu zahar.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca cu branza dulce "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca cu branza dulce - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.