Bors de peste - Retete Culinare

Bors de peste


Iti trebuie:
  • 1 kg peste
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 5 ml ulei
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 200 g rosii
  • 1/2 l bors
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Cureti legumele, le speli si le tai foarte subtire, apoi le inabusi in ulei.
  2. Cand s-au inmuiat, adaugi bulionul de rosii, 2,5 l apa, sare si lasi sa fiarba timp de 15-20 de minute.
  3. Cand legumele au fiert, adaugi borsul (fiert si spumuit), pestele taiat in bucati, rosiile curatate de pielita si taiate in cubulete si le lasi sa fiarba 15-20 de minute la foc domol (daca pestele fierbe prea mult sau in clocote, borsul devine tulbure, iar carnea se desprinde de pe oase si se sfarama).
  4. Daca borsul nu este destul de gras, adaugi 1-2 linguri de ulei.
  5. Servesti borsul presarat cu patrunjel si leustean verde taiate marunt si cu ardei iuti alaturi.
  6. Poti servi borsul cu paine sau cu mamaliga alaturi.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.