Cozonac de ficat - Retete Culinare

Cozonac de ficat


Iti trebuie:
  • 500 g ficat de pui
  • 2 chifle
  • 1 ceapa mica
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de verdeata tocata
  • 2 linguri de unt topit
  • 1 lingurita de pesmet.
Pregatesti asa:
  1. Cureti bine ficatul si il dai prin masina de tocat impreuna cu chiflele inmuiate in lapte si stoarse bine.
  2. Adaugi si ceapa tocata marunt si rumenita in unt.
  3. Freci untul spuma si adaugi 2 galbenusuri.
  4. Amesteci totul impreuna cu ficatul si freci bine.
  5. Adaugi sare, piper, patrunjel verde tocat fin si putin maghiran.
  6. La sfarsit, adaugi albusurile batute spuma.
  7. Ungi o forma cu unt, presari pesmet, torni compozitia si o coci la foc potrivit.
  8. Rastorni cozonacul pe un pat de salata verde si il servesti cu sos de rosii sau alt sos, in functie de preferinte.
  9. Este o sursa de fier si de vitamine foarte mare, mai ales pentru copii, dar si pentru adulti.
  10. Poti pregati acest aperitiv si pentru o zi de sarbatoare.
Cozonac de ficat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cozonac de ficat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cozonac de ficat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.