Scoici cu piept de pui - Retete Culinare

Scoici cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 punga de scoici (paste fainoase)
  • 2 bucati piept de pui mai mic sau 1 mai mare dezosat
  • ketchup
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 5-6 linguri ulei.
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala pui la fiert pieptul de pui si apa mai multa.
  2. Lasi sa fiarba 25-30 de minute, dupa aceea il scoti cu o paleta si il lasi putin la racit.
  3. In zeama ramasa, pui pastele - scoici la fiert, cu putina sare, timp de 20 de minute.
  4. Amesteci din cand in cand cu o paleta sa nu se lipeasca.
  5. Tai pieptul de pui cubulete si-l pui intr-o cratita cu 5-6 linguri de ulei sau cu 1 cub de unt.
  6. Calesti totul timp de 5 minute.
  7. Amesteci scoicile scurse de zeama cu bucatelele de piept de pui si cu uleiul ce a ramas in tigaie.
  8. Pui putin piper si ornezi cu patrunjel verde.
  9. Servesti pastele cat sunt calde, cu sau fara ketchup.
Scoici cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Scoici cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Scoici cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.