Rulada cu pateu de porc si acritura - Retete Culinare

Rulada cu pateu de porc si acritura


Pentru aluat iti trebuie:
  • 6 oua
  • 250 g lapte
  • 50 g branza dulce
  • 50 g margarina
  • 4 linguri faina
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 cutie mare de pate de porc
  • 2-3 castraveti murati
  • 2-3 gogosari murati
  • 2 oua
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita mustar.
Pregatesti aluatul asa:
  1. Pui laptele la fiert cu margarina, branza, iar cand da in clocot, adaugi faina.
  2. Lasi la racit circa 15 minute, dupa care adaugi ouale treptat.
  3. Pregatesti tava pentru copt, o ungi cu untura sau unt, o tapetezi cu faina si pui compozitia.
  4. Dai tava la cuptor pentru 30 de minute.
  5. Dupa ce s-a copt, scoti rulada de la cuptor si o pui intr-un prosop de bucatarie umed si o rulezi.
  6. Pregatesti umplutura asa:
  7. Fierbi cele 2 oua tari si apoi le tai in bucati.
  8. Adaugi patrunjelul verde tocat marunt, castravetii si gogosarii, taiati marunt si scursi de zeama.
  9. Amesteci ingredientele si adaugi si mustarul si pateul.
  10. Amesteci pana devine o pasta, dupa care umpli rulada si o dai la racit.
  11. Servesti rulada ca aperitiv.
  12. Poate fi pregatita si pentru o masa festiva.
Portii: 6 portii
Pregatire: 70 minute

Rulada cu pateu de porc si acritura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu pateu de porc si acritura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu pateu de porc si acritura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.