Ciorba ardeleneasca cu carne - Retete Culinare

Ciorba ardeleneasca cu carne


Iti trebuie:
  • 600 g carne slaba de porc sau de vitel
  • 3 morcovi mari
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 linguri ulei sau untura
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 100 g orez
  • 4-5 buchetele de conopida
  • 2 linguri concentrat de gaina
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie
  • smantana
  • 2 galbenusuri.
Pregatesti asa:
  1. Doi morcovi si o radacina de patrunjel le razi marunt, iar celalalt morcov si radacina de patrunjel le tai rondele.
  2. lei o oala si pui 2 linguri de ulei (sau untura), calesti morcovii si radacina de patrunjel, atat cele taiate, cat si cele rase.
  3. Dupa ce s-au calit, adaugi apa si, cand aceasta fierbe, adaugi carnea, taiata cubulete.
  4. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi cartofii taiati cubulete si cele 2 linguri de concentrat de legume.
  5. Tai 2 ardei marunt si ii adaugi in oala de ciorba.
  6. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  7. Fierbi separat buchetelele de conopida, pentru ca altfel toata ciorba va avea gust de conopida, tai apoi conopida in buchetele mai mici si le pui in farfurie.
  8. Adaugi in ciorba si orezul, spalat in prealabil.
  9. Cand toate ingredientele sunt fierte, pui 1 lingurita de sare de lamaie, iar smantana o bati cu cele 2 galbenusuri si le adaugi in ciorba.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba ardeleneasca cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba ardeleneasca cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.