Tochitura din maruntaie de pui - Retete Culinare

Tochitura din maruntaie de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg maruntaie de pui (inimi, pipote si ficatei)
  • 1 lingura de legume deshidratate
  • amestec condimente uscate (usturoi, maghiran, cimbrisor, piper, oregano, ceapa, cimbrisor, anason)
  • 9-10 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
  • 100 ml vin rosu
  • 50 ml ulei.
Pregatesti asa:
  1. Speli maruntaiele de pui si le acoperi cu apa, apoi le pui la fiert cu un praf de sare.
  2. In momentul in care da in primul clocot, spumezi si adaugi condimentul de legume deshidratate.
  3. Lasi sa fiarba la foc domol, pana scade apa la jumatate.
  4. Scoti din supa maruntaiele, le scurgi si apoi le pui la prajit in ulei.
  5. Cand incep sa se rumeneasca, adaugi vinul rosu, mai lasi putin pe foc amestecand continuu pana scade tot lichidul si adaugi pasta de tomate, usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert.
  6. Mai lasi sa clocoteasca putin, apoi adaugi si amestecul de condimente aromate, sare si piper, daca mai e nevoie.
  7. Alaturi de tochitura, poti servi un piure de cartofi frecat cu putin ulei de masline si cateva ciupercute sotate in ulei de masline.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tochitura din maruntaie de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tochitura din maruntaie de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.