Muschi de vita la gratar cu legume - Retete Culinare

Muschi de vita la gratar cu legume


Iti trebuie:
  • 500 g ceapa tocata mare
  • 2 capatana de usturoi curatate
  • 8 cartofi de marime mica sau medie, spalati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper negru
  • 4 felii de muschi (circa 125 g fiecare)
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti cuptorul la 200° C.
  2. Pui ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor.
  3. Stropesti cu 1 lingura de ulei de masline, acoperi cu o folie de aluminiu si dai tava la cuptor 1 h si 15 minute, pana devin moi.
  4. Dupa ce legumele s-au patruns, le pui intr-un castron si le amesteci cu 1 lingura ulei de masline, otet si patrunjel tocat, apoi le sarezi si le piperezi dupa gust.
  5. Incalzesti o tigaie tip gratar la flacara puternica, indepartezi portiunile de grasime de pe carne.
  6. Freci feliile de carne cu 1 lingura de ulei de masline si, facultativ, cu 1 lingura de sos Worcester.
  7. Sarezi si piperezi dupa gust, apoi prajesti carnea pe gratar pe fiecare parte, pana se patrunde bine.
  8. Servesti carnea cu legumele copte si cu salata ori muraturi.
Portii: 4 portii
Pregatire: 100 minute

Muschi de vita la gratar cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi de vita la gratar cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Muschi de vita la gratar cu legume" Muschi de vita la gratar cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
damian. Nota: Retete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota Maxima Fara nota
e ok. te descurci de minune tineo tot asa




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.