Gulyasos husleves - Retete Culinare

Gulyasos husleves


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de oaie
  • 1 kg morcovi
  • 250 g patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 telina radacina
  • 1 pastarnac
  • 1 piscator (ardei iute) mic
  • 1 lingura crema de ardei dulce sau iute
  • sare
  • piper boabe
  • 500 g cartofi pentru supa.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea si o pui la fiert in apa rece.
  2. Indepartezi spuma formata, eventual schimbi apa.
  3. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi zarzavaturile curatate, spalate si taiate in patru.
  4. Lasi sa fiarba la foc mic sa ramana supa limpede.
  5. Cand carnea de oaie si zarzavaturile sunt fierte, strecori supa in alt vas, apoi zarzavatul din supa il tai cubulete si carnea la fel.
  6. Cartofii pentru supa ii tai tot cubulete.
  7. Pui supa la fiert cu cartofii taiati cubulete, iar cand cartofii sunt aproape fierti, pui zarzavaturile, carnea si 1 lingurita de crema de ardei dulce sau iute.
  8. Lasi sa fiarba totul pana cand sunt fierti cartofii.
  9. Servesti supa calda cu piscatori murati sau cruzi.
Portii: 6 portii
Pregatire: 110 minute

Gulyasos husleves

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulyasos husleves "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gulyasos husleves - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.