Cotlet umplut cu carnati - Retete Culinare

Cotlet umplut cu carnati


Iti trebuie:
  • 1 kg cotlet (de miel, dar se poate si cu cotlet de porc sau de vita)
  • 1 kg carnati subtiri (cabanos)
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura morcovi (noi) sau 1 morcov mai mare
  • sare
  • marar verde.
Pregatesti asa:
  1. Dezosezi carnea si strapungi mijlocul ei cu un cutit lung si ascutit.
  2. Desfaci putin taietura si introduci carnatul.
  3. Sarezi si piperezi carnea si o prajesti in ulei incins.
  4. Adaugi ceapa si usturoiul tocate marunt si morcovii taiati rondele.
  5. Lasi totul sa fiarba in ulei peste care pui putina apa.
  6. Prajesti apoi la flacara mare sau la cuptor si servesti carnea la masa, taiata felii, cu sosul trecut prin sita pe deasupra si marar tocat.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet umplut cu carnati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet umplut cu carnati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.