Oua italienesti - Retete Culinare

Oua italienesti


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 3 linguri cascaval ras
  • 200 g taitei
  • 2 linguri de unt
  • 1/2 ceasca de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • pesmet.
Pregatesi asa:
  1. Fierbi taiteii, ii scurgi, ii clatesti, ii amesteci cu unt si ii pui la cuptor.
  2. Fierbi ouale tari si le tai in felii groase.
  3. Asezi taiteii pe o farfurie, in forma de coroana, iar in mijloc pui feliile de oua.
  4. Torni peste tot sosul de rosii, presari cascaval ras si pesmet si pui farfuria in cuptorul fierbinte, timp de 8 minute.
  5. Servesti ouale calde.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua italienesti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Oua italienesti" Oua italienesti - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
adela Nota: Retete Italiene - Nota MaximaRetete Italiene - Nota MaximaRetete Italiene - Nota MaximaRetete Italiene - Nota MaximaRetete Italiene - Nota Maxima Fara nota
delicios




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.