Salata norvegiana cu cascaval - Retete Culinare

Salata norvegiana cu cascaval


Iti trebuie pentru:
  • 250 g cascaval
  • 2 cartofi
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 piept de pui potrivit ca marime
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • pesmet
  • 2 morcovi
  • 1 gogosar
  • 1 lingurita mustar picant
  • salata verde.
Pregatesti asa:
  1. Tai in felii pieptul de pui, pe care le presari cu sare si piper si le ungi cu putin ulei.
  2. Pui cartofii sa fiarba, apoi ii cureti, ii zdrobesti cu furculita si ii amesteci cu cascavalul ras, cu un ou crud, cu sare si piper.
  3. Fierbi si morcovii si ii tai bucatele mici, la fel si gogosarul crud.
  4. Pregatesti buletele de cascaval, le treci prin ou si pesmet si le prajesti.
  5. Apoi bati ouale pentru snitel, pui sare, piper si mustar.
  6. Pieptul de pui, feliat, il dai prin faina amestecata cu pesmet si il prajesti in ulei incins.
  7. Servesti pieptul de pui cu salata, cu bulete de cascaval si cu legume asortate.
Salata norvegiana cu cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata norvegiana cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata norvegiana cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.