Covrigei polonezi - Retete Culinare

Covrigei polonezi


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 125 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de lapte
  • 1 pachetel de praf de copt
  • 1 albus
  • zahar pentru pudrat.
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu praful de copt si cu un praf de sare.
  2. Adaugi, treptat oul si galbenusul, frecate cu zaharul, coaja de lamaie, apoi laptele si faina cernuta cu praful de copt.
  3. Amesteci bine si din aluatul obtinut faci covrigei mici, cu capetele incrucisate spre mijlocul covrigului.
  4. Ungi covrigeii cu albus batut, ii presari cu zahar si ii coci pe o tava unsa cu unt, in cuptorul potrivit de cald.
Covrigei polonezi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Covrigei polonezi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Covrigei polonezi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.