Gogosi cu vin - Retete Culinare

Gogosi cu vin


Iti trebuie:
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura zahar
  • 6 linguri faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • 1 plic zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert vinul intr-o cratita cu 1 lingura de unt.
  2. Cand clocoteste, iei de pe foc si adaugi repede faina, amestecand continuu, pana se desprinde aluatul de pe cratita.
  3. Il lasi sa se raceasca.
  4. Adaugi zaharul si galbenusurile, pe rand, un praf de sare si, la urma, albusurile batute spuma.
  5. lei cu 1 lingura din compozitie si prajesti gogosile in ulei incins.
  6. Le scoti cu o spumiera si, cat sunt calde le presari cu zahar pudra, amestecat cu zahar vanilat.
  7. Servesti gogosile calde.
  8. Sunt delicioase!
Gogosi cu vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi cu vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosi cu vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.