Scrumbie tocata - Retete Culinare

Scrumbie tocata


Iti trebuie:
  • 1 scrumbie sarata de circa 350 g
  • 1 ceapa mare
  • 2 felii franzela alba (150 g)
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 50 g unt
  • 2-3 mere
  • frunze de patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Speli scrumbia, o cureti de piele si de oase si o lasi timp de 2-3 ore in lapte sau apa sa se desareze.
  2. Tai ceapa marunt si o calesti intr-o lingura de ulei.
  3. Inmoi franzela si cureti merele de coaja si de samburi.
  4. Scrumbia, ceapa, franzela si merele le dai prin masina de carne si le freci cu 50 g unt.
  5. Asezi pasta pe un platou (daca ai unul sub forma de peste, va arata si mai bine) si ii dai forma unui peste.
  6. Presari deasupra oua fierte tari, date prin razatoare sau tocate marunt.
  7. Presari si frunze de patrunjel tocate marunt.
  8. Poti garnisi salata cu felii de rosii, piscatori murati (ardei iuti), mustar sau salata de sfecla rosie, la alegere.
Portii: 2 portii
Pregatire: 50 minute

Scrumbie tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Scrumbie tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Scrumbie tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.