Pleurotus cu vin si smantana - Retete Culinare

Pleurotus cu vin si smantana


Iti trebuie:
  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1/2 pahar ulei
  • 10 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli ciupercile si le tai feliute.
  2. Cureti si speli ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei impreuna cu ciupercile.
  3. Le pui capac si le lasi sa se inmoaie in zeama lor, pe foc mic.
  4. Oparesti rosiile, le decojesti, le tai felii si le adaugi peste ciuperci impreuna cu patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
  5. Torni apoi vinul si fierbi mancarea la cuptor timp de 15-20 de minute.
  6. La final, adaugi smantana si potrivesti de sare.
  7. Servesti mancarea cu patrunjel verde tocat marunt.
Portii: 3 portii
Pregatire: 45 minute

Pleurotus cu vin si smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pleurotus cu vin si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pleurotus cu vin si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.