Paste cu sunca si smantana - Retete Culinare

Paste cu sunca si smantana


Iti trebuie:
  • 400 g paste (penne)
  • 300-400 g smantana lichida pentru gatit
  • 125 g unt
  • 300 g sunca presata
  • 100 g parmezan
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert 2 l de apa cu sare.
  2. Cand apa incepe sa fiarba, pui pastele si le lasi sa fiarba circa 10-12 minute.
  3. Separat, prepari un sos din 125 g unt si 300 g sunca taiata suvite.
  4. Adaugi 100 g parmezan ras si 300-400 g smantana.
  5. Dupa ce au fiert pastele, le strecori si le adaugi fierbinti peste sosul de smantana si amesteci.
  6. Servesti pastele cat sunt calde.
  7. Poti folosi si alt tip de paste, nu doar penne, dar e nevoie sa respecti timpul de fierbere.
  8. Servesti alaturi de paste si un pahar de vin.
Portii: 4 portii
Pregatire: 50 minute

Paste cu sunca si smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sunca si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sunca si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.