Pastrama de miel - Retete Culinare

Pastrama de miel


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel
  • 100 ml vin alb
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingura piper boabe
  • 200 g pasta de tomate
  • 2 1/2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • maghiran.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea de miel si o portionezi.
  2. Cureti usturoiul, il pisezi si il amesteci cu vinul, foile de dafin, boabele de piper, pasta de tomate, sare, piper, busuioc si maghiran dupa gust.
  3. Pui carnea de miel in baitul pregatit si o lasi la rece pentru 3 zile.
  4. Apoi o scoti din bait si o pui pe gratar.
  5. Va fi frageda si aromata.
Pastrama de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrama de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Pastrama de miel" Pastrama de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
doi Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
super

 
simona Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
ffffffffffffffffffff.buna am mancat de mam prapadit.incercati-o




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.