Ciorba dreasa de vitel - Retete Culinare

Ciorba dreasa de vitel


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de vitel cu os
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 4-5 linguri pulpa de rosii
  • 1 l bors
  • 1 ou
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea, o tai bucati si o pui la fiert in apa rece, la foc mic pana face spuma.
  2. Indepartezi spuma.
  3. Cand carnea a fiert pe jumatate pui cartofii taiati pai si legumele date pe razatoare sau taiate cubulete mici.
  4. Adaugi pulpa de rosii.
  5. Pui sare si piper dupa gust si lasi sa fiarba la foc potrivit.
  6. Cand carnea si legumele sunt bine fierte, torni borsul, potrivit dupa gust si lasi sa mai fiarba circa 10 minute.
  7. Opresti focul si dregi ciorba cu ou batut amestecat cu smantana.
  8. Presari patrunjel verde tocat marunt.
Ciorba dreasa de vitel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba dreasa de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba dreasa de vitel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.