Rulada din pulpa de miel - Retete Culinare

Rulada din pulpa de miel


Iti trebuie:
  • pulpa din spate si 1 kg carne de miel
  • 6 oua
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 1 morcov mare fiert
  • frunze de spanac oparite
  • marar verde
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Dezosezi pulpa de miel din spate pe care o bati bine cu ciocanul pentru a se intinde cat mai mult.
  2. Calesti ceapa, toci apoi carnea prin sita marunta, pui in tocatura sare, piper, verdeata si omogenizezi compozitia cu 2 albusuri.
  3. Separat, bati cu putina sare galbenusurile.
  4. Incingi uleiul intr-o tigaie mare si din galbenusuri faci o omleta.
  5. Asezi pe bucata de pulpa tocatura din carne, pui deasupra omleta din galbenusuri si o acoperi cu frunze de spanac oparite, cu cele de marar si cu morcovul fiert.
  6. Rulezi totul de la margine, cu grija, pui rulada in celofan, o legi la capete si o fierbi intr-un vas cu apa clocotita, timp de 20 de minute.
  7. Cand e gata, scoti rulada, o pui sub teasc si, cand s-a racit, o tai in bucati.
  8. Este o rulada apetisanta, colorata.
  9. Servesti rulada de miel cu salata verde.
Rulada din pulpa de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada din pulpa de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada din pulpa de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.