Cas ardelenesc - Retete Culinare

Cas ardelenesc


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc semigrasa
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 3 legaturi marar
  • sare
  • piper.
Pentru gratinat iti trebuie:
  • 300 g smantana
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 200 g cascaval ras
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Treci carnea si ceapa curatata prin masina de tocat, apoi le amesteci cu ouale si cu condimentele.
  2. Iei o tava, o ungi cu ulei si o tapetezi cu putin pesmet, apoi rastorni compozitia de carne, uniformizezi si torni compozitia de gratinat, formata din smantana, oua, faina, cascaval si condimente.
  3. Introduci tava la cuptor, la o temperatura de 170 grade Celsius, timp de 45 de minute.


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cas ardelenesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cas ardelenesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.