Cotlet de berbecut aromatizat cu rozmarin si vin - Retete Culinare

Cotlet de berbecut aromatizat cu rozmarin si vin


Iti trebuie:
  • 2 kg cotlet nemacinat de berbecut
  • 1 lingurita rozmarin nemacinat
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin alb
  • 1 kg cartofi
  • 2 legaturi marar
  • conopida
  • morcovi
  • 2 legaturi de patrunjel
  • ulei pentru prajit
  • putin ulei de masline
  • zeama de lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Portionezi cotletul, apoi il condimentezi si il pui la rumenit rapid pe ambele parti, intr-o tigaie.
  2. Adaugi vinul si il lasi sa dea un clocot.
  3. Cartofii in coaja ii speli si ii pui la fiert in aburi.
  4. Lasi sa fiarba pe trei sferturi (acestia trebuie sa fie tari), apoi ii lasi la racit, ii decojesti si ii treci prin razatoarea mare, dupa care ii amesteci usor cu marar tocat, sare si piper.
  5. Formezi mici rondele pe care le prajesti pe ambele parti in putin ulei.
  6. Fierbi legumele in abur si apoi le adaugi putin ulei de masline si zeama de lamaie.
  7. Patrunjelul il prajesti rapid in ulei incins.
  8. Pe farfurie aranjezi legumele, apoi in centru pui rondeaua de cartofi, asezi cotletele si torni sos deasupra.
  9. Aranjezi patrunjelul prajit deasupra cotletelor.
Cotlet de berbecut aromatizat cu rozmarin si vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de berbecut aromatizat cu rozmarin si vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de berbecut aromatizat cu rozmarin si vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.