Aperitiv pufos - Retete Culinare

Aperitiv pufos


Iti trebuie:
  • 8 felii de paine
  • 8 oua
  • 100 ml ulei + 100 g unt
  • condimente
  • 2-3 rosii pentru ornat
  • frunze de patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Incingi uleiul (amestecat cu untul) si prajesti feliile de paine pe ambele parti.
  2. Apoi le scoti si le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  3. Bati 8 albusuri spuma tare, le condimentezi si le asezi in forma de cuib pentru fiecare felie de paine.
  4. Coci 10-12 minute, la foc mic.
  5. Apoi scoti tava si in fiecare "cuib" pui cate un galbenus.
  6. Dai tava la cuptor pentru alte 10 minute.
  7. Scoti preparatul pe un platou, ornezi cu frunze de patrunjel verde sau cu feliile de rosii si servesti.
Aperitiv pufos

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv pufos "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv pufos - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.