Tort Parfe - Retete Culinare

Tort Parfe


Iti trebuie:
  • 500 g piscoturi de sampanie
  • 250 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua intregi
  • 100 g cacao
  • 1 esenta de rom
  • 1 cana lapte rece
  • 300 g frisca.
Pregatesti asa:
  1. Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma.
  2. Adaugi si esenta de rom.
  3. Ungi cu unt o cratita de 3 kg.
  4. Pe marginea cratitei si pe fundul ei asezi piscoturile pe care le-ai inmuiat intai in lapte.
  5. Torni o jumatate de crema, mai pui un rand de piscoturi, apoi pui din nou crema si iar piscoturi.
  6. Lasi pana a doua zi.
  7. Rastorni pe un platou si ornezi cu frisca.
Portii: 8 portii
Pregatire: 40 minute

Tort Parfe

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort Parfe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Tort Parfe" Tort Parfe - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
marian Nota: Retete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota Maxima Fara nota
superrrrrrrrrr

 
dana Nota: Retete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota Maxima Fara nota
Dar galbenusurile nu se pun pe baie de aburi? Se lasa asa crude?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.