Tiramisu la pahar - Retete Culinare

Tiramisu la pahar


Iti trebuie:
  • 250 g frisca
  • 300 g mascarpone
  • 300 g branza de vaci
  • 120 g zahar
  • 1-2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita scortisoara
  • 350 g fursecuri
  • 150 ml espresso
  • 50 ml crema de whisky
  • 800 g fructe de padure (proaspete sau congelate)
  • cacao pentru decor
Pregatesti asa:
  1. Amesteci branza de vaci cu mascarpone, zaharul, zaharul vanilat si cu scortisoara.
  2. lei 6-8 pahare (depinde de marime) cu picior sau boluri de inghetata si pui cate un strat de fursecuri.
  3. Le stropesti apoi cu cafeaua in care ai pus crema de whisky, adaugi crema de branza si cateva fructe de padure.
  4. Asezi din nou un strat de fursecuri stropite cu cafea, crema de branza si din nou fructe.
  5. Ultimul strat trebuie sa fie crema de branza, peste care presari cacao pudra din belsug.
  6. Inainte de a servi, lasi paharele la rece cateva ore.
  7. Poti inlocui fructele de padure si cu un singur fel de fruct, de sezon (ex. capsune, fragi, zmeura etc).
  8. Este un desert elegant si delicios!
Portii: 8 portii
Pregatire: 40 minute

Tiramisu la pahar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tiramisu la pahar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tiramisu la pahar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.