Muschi de porc cu sos rubiniu - Retete Culinare

Muschi de porc cu sos rubiniu


Iti trebuie:
  • 750 g muschi de porc
  • 2 cepe
  • 50 g pasta de rosii
  • 150 ml vin negru
  • 1 pahar supa sau zeama de carne
  • 100 g costita afumata
  • 100 ml ulei
  • 1/2 frunza de dafin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Muschiul de porc il speli, apoi il impanezi cu costita afumata.
  2. Il pui intr-o cratita la prajit pe toate partile, in ulei incins.
  3. Apoi scoti muschiul si il pui in alt vas.
  4. In grasimea ramasa, calesti ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si stingi apoi cu pasta de rosii, cu supa sau cu zeama de carne si cu vinul negru.
  5. Adaugi sare si piper dupa gust, pui muschiul prajit si foaia de dafin, apoi il lasi sa fiarba timp de 20 de minute.
  6. Cand muschiul este fiert, il scoti si il tai felii, iar sosul il strecori.
  7. Feliile de muschi le servesti cu broccoli, cu morcovi sau cu cartofi fierti natur (sau altceva in functie de preferinte).
Muschi de porc cu sos rubiniu

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi de porc cu sos rubiniu "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi de porc cu sos rubiniu - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.