Caserola de miel - Retete Culinare

Caserola de miel


Iti trebuie:
  • 700 g carne de miel taiata cuburi
  • 225 g morcovi noi
  • 1 ardei gras rosu
  • 225 g dovlecei mici
  • 300 ml vin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri arpagic
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura ceapa verde
  • 150 g smantana
  • 2 catei de usturoi.
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti cuptorul.
  2. Intr-o tigaie calesti usturoiul in ulei dupa care adaugi si bucatile de miel, lasandu-le sa se rumeneasca.
  3. Cand este gata, muti bucatile intr-o caserola rezistenta la foc.
  4. Prajesti morcovii intr-o tigaie timp de 3 - 4 minute.
  5. Adaugi si ardeii impreuna cu dovleceii si ii lasi pana se inmoaie.
  6. Pui si aceste legume in caserola peste carne.
  7. Torni vinul in tigaie si il fierbi la foc mic timp de 3-4 minute, pana scade.
  8. Adaugi jumatate din verdeturi.
  9. Pui si ceapa verde si sosul de vin in caserola.
  10. Acoperi caserola si o dai la cuptor.
  11. Lasi circa 1 ora, amestecand o data sau de 2 ori, pana ce carnea se fragezeste.
  12. Adaugi smantana si verdeturile ramase.
  13. Servesti cu cartofi noi, fierti.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Caserola de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Caserola de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.