Pasca cu fructe - Retete Culinare

Pasca cu fructe


Iti trebuie:
  • 200 g piscoturi
  • 8 oua
  • 500 ml lapte
  • 500 g smantana
  • 500 g zahar
  • 35 g gelatina
  • 2 banane
  • 2  kiwi
  • esenta de vanilie.
Presatesti asa:
  1. Inmoi gelatina in putin lapte.
  2. Bati smantana cu 1 lingura de zahar pana iese frisca.
  3. Amesteci 450 g zahar cu ouale si cu laptele si fierbi pana se ingroasa, apoi lasi sa se raceasca.
  4. Adaugi gelatina, frisca si esenta de vanilie.
  5. Intr-o forma asezi o folie de plastic, iar pe fund pui un strat de rondele de fructe.
  6. Pe lateral pui piscoturi asezate vertical, torni jumatate din compozitie, mai pui un rand de fructe taiate rondele si torni restul de compozitie.
  7. Lasi la frigider pana se intareste, apoi rastorni pasca pe un platou si o ornezi cu frisca si fructe.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca cu fructe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca cu fructe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.