Stufat de miel - Retete Culinare

Stufat de miel


Iti trebuie:
  • 2,5 kg carne de miel
  • 100 g ceapa uscata
  • 1,1 kg ceapa verde
  • 1,3 kg usturoi verde
  • 5 legaturi marar verde
  • piper boabe
  • 10 g faina
  • 250 ml ulei
  • 100 ml apa calduta.
Pregatesti asa:
  1. Portionezi carnea in circa 20 de bucati.
  2. Cureti ceapa uscata si o tai marunt.
  3. Calesti carnea impreuna cu ceapa in ulei intr-o cratita incapatoare.
  4. Peste carne si ceapa, pui pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm lungime, ceapa verde, inclusiv cozile, tot in bucati de 3 cm lungime.
  5. Desfaci faina cu putina apa rece si torni amestecul deasupra.
  6. Potrivesti la gust de sare, piper si pui mararul tocat, potrivit de marunt.
  7. Mai adaugi 100 ml apa calduta si introduci cratita acoperita la cuptor, circa 40 de minute.
  8. Servesti stufatul cald, cu putina smantana rece pe deasupra, daca preferi un gust mai rafinat al mancarii.
  9. Stufatul de miel este unul dintre felurile de mancare pregatite cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
Portii: 10 portii
Pregatire: 90 minute

Stufat de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Stufat de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Stufat de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.