Pasca cu smantana - Retete Culinare

Pasca cu smantana


Pentru blat iti trebuie:
  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 kg smantana
  • 6 linguri zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • 6 albusuri.
Pregatesti blatul asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma.
  2. Freci galbenusurile cu zaharul si apoi le amesteci cu albusurile batute spuma.
  3. Adaugi un praf de sare si faina, treptat, incorporezi bine faina si torni compozitia in 2 forme de tort sau intr-o tava mare de aragaz.
  4. Lasi sa se coaca pe jumatate, pui umplutura si coci mai departe, la foc potrivit.
  5. Pregatesti umplutura asa:
  6. Pui smantana la scurs de seara, in tifon, intr-o oala cu malai.
  7. Cand este scursa, amesteci smantana cu zaharul, cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, faina, sare si apoi albusurile batute spuma.
  8. Acest amestec il pui pe blatul copt pe jumatate.
  9. Forma trebuie sa fie umpluta pe jumatate, deoarece la copt compozitia creste mult.
  10. Lasi compozitia pana a doua zi in tava pentru a se intari.
Portii: 8 portii
Pregatire: 90 minute

Pasca cu smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca cu smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro