Rulada de ou - Retete Culinare

Rulada de ou


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 3 linguri cu faina
  • 1/2 pahar cu lapte caldut
  • 1 lingurita cu unt
  • 100 g branza
  • 200 g cascaval
  • 1 paharel cu smantana
  • 200 g sunca de pui
  • 100 g orez
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 100 g pesmet
  • sare, piper
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Amesteca trei galbenusuri cu faina, laptele, branza sfaramata bine, smantana si un strop de piper.
  2. La final, adauga albusurile, batute spuma cu un praf de sare.
  3. Unge tava de aragaz cu unt, acopera cu hartie de pergament si rastoarna compozitia de ou.
  4. Intinde bine stratul de ou si da la cuptor 20-25 de minute.
  5. Fierbe orezul in apa cu un praf de sare si un strop de ulei.
  6. Apoi, scurge-l bine si amesteca-l fierbinte cu cascavalul dat pe razatoare si ceapa verde tocata marunt.
  7. Aseaza deasupra foii de ou felii de sunca si orezul impreuna cu cascavalul si ruleaza cu grija (cu ajutorul hartiei de copt).
  8. Da rulada prin ou batut, prin pesmet calit inainte in putin ulei (sau unt) si asaza rulada din nou pe tava de copt.
  9. Mai baga la cuptor pana se aureste pesmetul.
Portii: 3-4 portii
Pregatire: 60 minute

Rulada de ou

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de ou "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de ou - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.