Pasta de naut - Retete Culinare

Pasta de naut


Iti trebuie:
  • 1 cutie cu naut fiert (250 g)
  • 1 lamaie
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Paseaza foarte bine nautul scurs de apa cu ajutorul unui blender sau da-l prin masina de tocat.
  2. Dupa ce se raceste, adauga zeama de lamaie, usturoi pisat si apa fierbinte cat sa ajunga pasta la consistenta dorita.
  3. Amesteca bine, in timp ce incorporezi uleiul de masline.
  4. Potriveste gustul de sare.
  5. Se serveste rece, presarat cu patrunjel tocat marunt sau boia dulce.
  6. Deasupra, se mai pune putin ulei de masline.
Portii: 2 portii
Pregatire: 25 minute

Pasta de naut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta de naut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta de naut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.