Tocanita de miel cu spanac si iaurt - Retete Culinare

Tocanita de miel cu spanac si iaurt


Iti trebuie:
  • 1 pulpa de miel ( 1 kg carne )
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 200 g iaurt
  • 1 ardei iute
  • 2 lingurite cu boia dulce
  • 2 lingurite cu chimen pisat
  • 2 lingurite cu coriandru pisat
  • 1 lingurita cu piper alb pisat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 4 rosii
  • 250 g spanac verde ( sau congelat )
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Taie carnea cubulete ca pentru tocana.
  2. Las-o sa se scurga de apa.
  3. Caleste ceapa taiata marunt, cu usturoiul pisat, boiaua, ardeiul iute taiat marunt si toate condimentele.
  4. Amesteca.
  5. Adauga iaurtul si 200 ml de apa.
  6. Amesteca iute, apoi lasa pe foc pana scade la jumatate.
  7. Pune acum carnea de miel si sare.
  8. Amesteca bine, acopera vasul si lasa la fiert la foc mic o ora si jumatate.
  9. Daca e nevoie, mai adauga apa.
  10. Serveste cu spanac cu rosii.

Portii: 4 portii
Pregatire: 120 minute

Tocanita de miel cu spanac si iaurt


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de miel cu spanac si iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de miel cu spanac si iaurt - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.