Ragu grecesc - Retete Culinare

Ragu grecesc


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de miel
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 5 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita cu zahar
  • 300 g paste marunte
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curata carnea de pielite, tendoane si grasime, apoi tai-oin cubulete.
  2. Pune la incins uleiul intr-un vas incapator, adauga carnea si soteaz-o putin.
  3. Taie ceapa marunt, piseaza usturoiul si adauga-le peste carne impreuna cu rosiile decojite si taiate cubulete, zaharul, patrunjelul, sare, piper si o cana cu apa fierbinte.
  4. Acopera vasul si lasa la fiert 1-2 ore, pana ce carnea se fragezeste, iar sosul se ingroasa.
  5. Serveste cu paste sau orez.
Ragu grecesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ragu grecesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ragu grecesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.