Cotlete de miel cu sos de lamaie - Retete Culinare

Cotlete de miel cu sos de lamaie


Iti trebuie:
  • 8 cotlete mici de miel ( sau berbecut )
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita cu rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita cu busuioc uscat
  • 1/2 lingurita cu cimbru
  • 1 lingura ulei cu masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 ceapa sau o mana de arpagic
  • 1 cana cu supa de carne
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pune cotletele de miel in marinata (vezi mai jos).
  2. Lasa-le peste noapte in vas acoperit cu folie de aluminiu.
  3. A doua zi, scoate cotletele de miel si lasa-le sa se scurga pe un servet de hartie.
  4. Pune la incins uleiul intr-o tigaie si frige cotletele de miel pe fiecare parte.
  5. Patru minute sunt indeajuns pentru a fi zemoase.
  6. Daca le vrei mai bine fripte, lasa-le mai mult.
  7. Scoate-le din tigaie pe un platou.
  8. In aceeasi tigaie, caleste ceapa sau arpagicul taiat, adauga ierburile aromatice, zeama de lamaie, supa, otetul balsamic, usturoiul pisat, sare si piper.
  9. Lasa pe foc pana scade sosul la jumatate.
Portii: 4 portii
Pregatire: 40 minute

Cotlete de miel cu sos de lamaie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlete de miel cu sos de lamaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlete de miel cu sos de lamaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.