Friptura aromata - Retete Culinare

Friptura aromata


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 pahare cu vin alb
  • sare
  • piper
  • boia.
Pregatesti asa:
  1. Taie ceapa julien, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele.
  2. Spala bine pulpa de porc, sterge-o cu un servet si condimenteaz-o pe toate partile cu sare, piper si un praf de boia.
  3. Din loc in loc, cresteaza cu un cutit.
  4. Umple crestaturile cu ceapa, ardei si usturoi.
  5. Unge o tava cu ulei si pune restul legumelor.
  6. Aseaza bucata de carne impanata cu legume.
  7. Toarna deasupra cele doua pahare cu vin.
  8. Acopera cu folie de aluminiu si lasa la rece 2-3 ore.
  9. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50 de minute.
  10. Serveste fierbinte, alaturi de legumele din tava.
Portii: 4 portii
Pregatire: 70 minute

Friptura aromata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura aromata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura aromata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.