Medalion de rechin - Retete Culinare

Medalion de rechin


Iti trebuie:
  • 4 medalioane de rechin
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 cana cu vin alb
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tamponeaza bine medalioanele de rechin cu un servet.
  2. Condimenteaza-le cu un praf de sare si piper.
  3. Intr-un vas termorezistent, pune putina ceapa taiata julien, usturoiul zdrobit si cateva felii de rosie.
  4. Asaza bucatile de rechin si acopera-le cu restul de ceapa si felii de rosie.
  5. Toarna vinul amestecat cu 4-5 linguri cu apa.
  6. Acopera cu un capac si lasa la cuptor 40 de minute.
  7. Cand este gata, serveste cu verdeata tocata si felii de lamaie.
Medalion de rechin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Medalion de rechin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Medalion de rechin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.