Drob in crusta - Retete Culinare

Drob in crusta


Iti trebuie:
  • 500 g ficat de miel
  • 500 g piept de pui
  • 4-5 foi de dafin
  • 5 oua
  • 3 legaturi de patrunjel verde
  • 3 legaturi de marar
  • 2 lingurite de cimbru si rozmarin amestecate
  • 4-5 cepe verzi
  • piper macinat si boabe
  • ulei
  • sare
  • pesmet.
Pregatesti asa:
  1. Pune ficatul si pieptul de pui la fiert in apa cu putina sare, foile de dafin si cateva boabe de piper.
  2. Aduna spuma.
  3. Cand s-au fiert, da de pe foc si lasa la racit cinci minute.
  4. Taie cubulete foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat, iar restul da prin masina de tocat impreuna cu carnea de pui.
  5. Amesteca tocatura cu verdeata si ceapa tocate marunt.
  6. Bate 4 oua si pune-le peste carne.
  7. Adauga sase linguri cu ulei si amesteca bine ca sa se incorporeze.
  8. Sareaza, pipereaza.
  9. Unge o forma de cozonac cu ulei si tapeteaz-o cu pesmet.
  10. Pune tocatura, uniformizeaza, dupa care unge cu ou batut si presara condimentele si piperul.
  11. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50 de minute.
Drob in crusta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob in crusta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob in crusta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.